Kami tak ada DEGREE...

tapi kami ada LIE!!!

11 November 2009

sambil menyelam minum air....

ni kerja depa....

9 comments:

Anonymous said...

x paham..xpahamm..

artisticklytouch said...

beli makan untuk anak bini

Anonymous said...

kalau beli anak bini boleh dimaafkan lagi...ni untuk depa berdua,saya dan srg lagi rakan...tapi yg disebelah kanan tu saya taktau lah..kata sasa..dlm plastik tu plak ada roti cheese..hmm..takda harapan dah dia ni...


wak

crunchyahcock said...

baru tau ka??? dah nama sasa bukan sia-sia

[S]itie [B]Um [B]Um said...

crunch!!

Nizam Ramli said...

Kalau Bawak dewa yang sorang ni, memang pokai habis, tapi dia baik, suka belanja orang makan kat kefe yang ada klas gitu. "kalau tak ada cash, kad kredit di guna". begitulah pengorbanan dewa ni kepada rakan rakannya.

puteri_cekak said...

dewa?

resdongs said...

anony
buat-buat faham dah....

artisticklytouch
depa dah menikah...itu wajib

anony
yg disebelah kanan tu mmg dah nampak ketara sgt...apa dia makan?back dah tebal...

ahcock
dah tau lama dah

Bum Bum
Crunch mmg HOT n RANGUP

Nizam Ramli
ya..sapa lagi lepas dia...selain dia sapa lagi..resdong dok cari2 juga..boliyau..

puteri cekak
hang tau...hang tak taaaau...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)