Kami tak ada DEGREE...

tapi kami ada LIE!!!

29 December 2007

Intro tuh!!!

video

Disini kami nak bagitau!!!! Tapi "jangan tanya!!" kami akan postkan antara hasil kerja yg dahulu dan terkini dan terkena. Macam pak abu penah cakap....macam-macam ada!!!!

Nantikan kemunculan siri-siri pendek yg x berapa panjang samada dalam bentuk cd atau cakerawala tahap dewa! ya ! dan dan jangan takut.... kami bukan alongg.... kami cuma mau tulong. Tulong orang paham yg teater ni bukan pasal golongan yg x dak benda nak dibuek! Tapi teater adalah lebih best dari tengok kisah kaisara dan soap opra korea yg dah pandai cakap cina! Teater punyer pelakon bleh belakon tanpa memperabihkan roll filem direktor usop aslam.

Kalu nak paham lebih lagi tentang kehidupan group teater yg merapu nih!!!!! ikut saya tapi x yah ikut sampai dalam jamban dan rumah jiran saya.......... Jambore!!!!

24 December 2007

Resdong's di alam maya.

R-Rythm and Thaalam

E-Estetika

S-Sense of Humour

D-Dangerous

O-Orang Seni

N-Ngan Yin

G-Good for You

S-Suka Berpoya-poya!!!